Ingredienser:
- 115g smör, rumstemperatur
- 2 dl brunt socker
- 1 dl socker
- 1 tsk vaniljsocker
- 2 ägg
- 2 dl mjöl
- 80g macadamia nötter, grovt hackade
- 100g vit choklad, bra kvalité (jag använde Lindth) grovt hackad
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form (jag använde en 20x20cm men rund 24cm går bra.)
Vispa smör, sockren och vaniljsocker fluffigt. Tillsätt ett ägg i taget, vispa itills det blir fluffigare). Sänk till lägsta hastigheten på vispen och tillsätt mjöl, vispa tills allt blandats ihop väl. Rör slutligen i nötterna och chokladen med en sked. Skeda över smeten till formen och grädda i ca 20 min, tills tandpetaren som du sticker i mitten kommer ut torr, (är den i ugnen för länge kommer kanterna bli hårda, händer det så kan du skära bort kanterna).
Servera varm eller kall med glass, eller utan något om du inte kan hålla dig!

Servera varm eller kall med glass, eller utan något om du inte kan hålla dig!

YAMMI!!!!